19 Ekim 2017 13:37 | Son Güncelleme: 19 Ekim 2017 13:40

Emmanuel Emenike'ye hırsız şoku

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Yunanistan'ın Olympiakos takımına transfer olan Emmanuel Emenike için işler yolunda gitmiyor. Yeni takımında beklenen patlamayı gerçekleştiremeyen Nijeryalı futbolcunun, şimdi de evine hırsız girdi.

Olympiakos Şampiyonlar Ligi'nde dün gece deplasmanda Barcelona'ya konuk oldu. Maçın kadrosunda yer almayan Emenike Katalonya'ya götürülmeyip Yunanistan'da bırakıldı. Akşam evinden dışarı çıkan oyuncu, geri döndüğünde büyük bir şok yaşadı.

Hırsızların oyuncunun evden ayrılışını gözetledikleri, ardından balkon kapısından içeri girdikleri bildirildi. Evde bulunan para ve mücevherleri alarak kayıplara karıştılar.

Skorer

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz