30 Mart 2015 10:44 | Son Güncelleme: 30 Mart 2015 10:46

Emre Belözoğlu isyan etti!

Bilic ile yaşadığı tartışmanın ardından günah keçisi olduğunu söyleyen Emre, “Bu durum milli takıma da yansıdı. Konuşacak çok şey var ancak kurumlara zarar gelmemesi için susuyorum” dedi.

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde bir kez daha Emre Belözoğlu-Slaven Bilic gerginliği yaşanmıştı.

Bu olayın hemen ardından milli takım kampına katılan tecrübeli oyuncu, burada da idmanda aleyhine açılan pankartla büyük şok yaşadı. Emre’yi en çok üzen olay ise, Hollanda-Türkiye maçı öncesi stat hoparlörlerinden Türk Milli Takımı kadrosu okunurken, sıra kendi adına geldiğinde ıslıklanması ve yuhalanması oldu.

'NE YAPTIĞIMI SÖYLESİNLER'

Emre Belözoğlu, Beşiktaş maçından sonra kendisine haksızlık edildiğini ve bir anda vatan haini ilan edildiğini söyledi. Bilic ile yaşadığı olayın kendisini günah keçisi haline getirdiğini belirten 34 yaşındaki oyuncu, “Bu durum milli takıma da yansıdı. Benim ne yaptığımı söylesinler. Konuşulacak çok şey var. Ancak şu anda kurumlara zarar gelmemesi için susuyorum” diye konuştu.

'BENİ RAHAT BIRAKSINLAR'

Tecrübeli oyuncu buna rağmen sabrının bir sınır olduğunu belirterek, “Benim de konuşacağım zamanlar gelecek. Milli formaya hizmet için Milli Takım’a geldik. Ancak burada da rahat yok. Beni rahat bıraksınlar futbolumu oynayayım. Hem Fenerbahçe’ye hem de Türk Milli Takımı’na faydalı olmak istiyorum” ifadelerini kullandı. Fanatik

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz