29 Mart 2021 14:16 | Son Güncelleme: 29 Mart 2021 14:18

Emre Belözoğlu'ndan gündeme dair flaş açıklamalar...

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Emre Belözoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Belözoğlu, Erol Bulut'tan transferlere, oynatmak istediği sistemden 1959 öncesi şampiyonluklara ve İsmail Kartal'a kadar birçok konuya değindi.

İşte Emre Belözoğlu'nun gündeme dair dikkat çeken açıklamaları...

"Milli takımımızı ve Şenol Hoca'yı tebrik ediyorum. Ülkemizin yüzünü güldürdüler. Umarım sonu da çok güzel olur.

Erol Bulut Hocamıza burada vermiş olduğu hizmetler, takımımızın bu noktaya gelmesi için çok çalışkan ruhuyla göstermiş olduğu iradeden ötürü teşekkür ediyorum. Onunla çalışmak keyifliydi, önemli bir tecrübeydi.

Fenerbahçe, Fenerbahçe'ye gönül verenlerin Fenerbahçe'si. Ben de bu ülkede en uzun süre futbol oynamış birisi olarak birikimlerimi ve özelliklerimi futbolcu arkadaşlara anlatmaya çalışacağım.

Fenerbahçe'nin topa daha fazla sahip olduğu bir takım olmaya çalışacağız. 10 hafta sonrası için planım tüm camiamıza ümit vermek ve 7 senedir oluşan sıkıntılı ortamı bir nebze olsun dağıtabilmek.

Benim hayalim, bu ülkenin yetiştirdiği en büyük teknik direktörlerden birisi olmak.

Fatih Terim ve Sergen Yalçın ülke futboluna büyük hizmet etmiş kişilerdir. Çok büyük saygı duyuyorum onlara.

Beşiktaş ile aramızda net olarak 5 puan fark var. Oynanmamış maçı 3 puan olarak görmüyorum.

Fenerbahçe'nin genlerine daha uygun bir oyun oynatmaya çalışacağım.

Erol Bulut'a yöneticilerin veya Emre Belözoğlu'nun taktik verdiği doğru mu?

Emre Belözoğlu: Fenerbahçe büyük bir değer. Biz Erol Hoca ile birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Erol Bulut'a bugüne kadar oyun anlayışı veya taktik olarak karışmadım.

Erol hoca benim eski arkadaşım. Birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Maç bitince, değerlendirmelerimizi yaparız. Kendisiyle, bugüne kadar tercihleriyle alakalı veya oyun dizilişiyle alakalı konuşma yapmadım.

Sezon başında Vedat gittikten sonra yeni golcüler aldık. Samatta, bize gelmeden önce 30 gol atmıştı, Cisse 20 gol attı biliyorsunuz. Planlama yaparken ligimizi bilen oyuncuları aldık ama futbolda hesaplar her zaman tutmaz.

Selçuk Şahin'i mecburen saha içine indirdik çünkü koronavirüs testi pozitif çıkan iki antrenörümüz var. Ben, Selçuk ve Volkan, hepimiz Fenerbahçe'de ne görev verilirse yaptık ve yapıyoruz.

Fenerbahçe'nin kıymetini bilen herkes ekibimde olsun istiyorum. Yurt dışından 1 kişi aramıza katılacak. Türkiye Ligi'ni tanıyan 1 kişi daha ekibimize katılacak. En yakın sürede açıklayacağız.

Sportif direktör denince akla hemen yeni hocalar ve transferler geliyor. Bu pozisyonun içinde hem hukuksal hem de finansal çok fazla sorumluluk var. Aynı anda sportif direktörlük görevim de devam edecek.

Sonunu düşünen kahraman olamaz.

1959 öncesi şampiyonlukların kabul görmesini hakkaniyetli buluyorum. Efsane futbolcularımızın başarılarını yok sayıyormuşuz gibi oluyor. Bu bence yanlış.

ÜMİT ÖZAT SÖZLERİ

İş Fenerbahçe'nin menfaatine dayandığında, söylemem gerekenler olmasına rağmen bugün konuşmamayı tercih ediyorum. Herkesin hesabı, planı belli. Ben 10 haftada enerjimi Fenerbahçe'ye vermek istiyorum.

İSMAİL KARTAL İLE GÖRÜŞME YAPILDI MI?

İsmail Kartal ile aramızda herhangi bir görüşme olmadı.

İsmail Hoca ile birlikte 3 Temmuz'u yaşadık. Ersun Hoca zamanında birinci antrenörlük yaptı. Değerli ağabeyimdir. Ben veya yönetim görüşmedi. Erzurumspor'dan ayrılmasıyla alakalı bilgimiz yok.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer