07 Haziran 2016 14:40 | Son Güncelleme: 07 Haziran 2016 17:44

Emre Mor resmen Borussia Dortmund'da

Nordsjaelland formasıyla gösterdiği performansla Milli Takım'ın EURO 2016 kadrosuna giren Emre Mor, Borussia Dortmund'la anlaştı.

Uzun süredir ismi Liverpool, Bayern Münih, Juventus ve Dortmund ile anılan milli oyuncu Emre Mor, kararını verdi.

Fatih Terim’in özel izniyle bugün menajeri Muzzi Özcan ile bugün erken saatlerde Dortmund’a giden Emre Mor, Alman ekibiyle anlaşma sağladı.

Borussia Dortmund, genç yıldızla 5 yıllık sözleşme imzalandığını resmen açıkladı ancak açıklamada bonservis bedeli belirtilmedi.

Emre Mor imza sonrası yeni kulübü Borussia Dortmund'un, Avrupa'nın en büyüklerinden biri olduğunu ve sezona başlamak için sabırsızlandığını söyledi.


Diğer Haberler

Bosphorus Cup 25. yılını kutluyor
CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim