26 Temmuz 2017 15:34 | Son Güncelleme: 26 Temmuz 2017 15:35

Emre Mor'un kaderi bir hafta sonra belli olacak

Borussia Dortmund'da bu sezon kalıp kalmayacağı merak edilen Emre Mor'un kaderi, Alman kulübünün yarın başlayacak olan bir haftalık İsviçre kampından sonra belli olacağı belirtildi.

Alman Spor Dergisi Kicker'in internet sitesinden verdiği bir haberinde, genç yıldız Emre Mor'un Dortmud'da henüz yerinin garanti olmadığı yönünde.
 
Kicker haberinde, "Dortmund'un Asya kampı(Çin-Japonya) sırasında Emre Mor'un iyi bir performans ortaya koydu, hızlı çalımlarıyla göze hoş gelen hareketler sergiledi. Urawa maçında daha iyi bir çıkış göstererek, iki de gol atmıştı. Ama Emre Mor, son günlerde aynı başarısından uzak bir durumda. Bochum ile yapılan ve 2-2 biten maçta, kendisinden bekleneni ortaya koyamadı" yorumunu yaptı.
 
"EMRE MOR DA DİĞERLERİ GİBİ..."

"Mükemmel yeteneğe sahip olan Emre Mor, ne zaman topu ayağından çıkartacağını ve ne zaman şut atacağının kararsızlığı içinde. Geldiğinden beride bunların cevabını bulmuş sayılmaz" yorumunu yapan Kicker, Borussia Dortmund'un Sportif Direktörü Michael Zorc'un, Emre Mor ile ilgili şu sözlerine de yer verdi:
 
"Bir profesyonel oyuncu grubumuz var, durumları net değil, Emre Mor da o oyunculardan birisi. Bu oyuncuların performansı, son durumu incelenecek. İsviçre'nin Bad Ragaz kentinde, 26 Temmuz ile 2 Ağustos tarihleri arası son hazırlık kampımız olacak. Emre Mor da, diğerleri gibi forma şansı ve takımdaki yeri için kendini göstermeli. Kadro bu kamp ile belirlenecek."

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
ORIENT EKSPRESS
Musa Mutlu ve Sarper Can Ayaz