10 Mart 2015 10:45 | Son Güncelleme: 10 Mart 2015 10:47

Emre ve yayıncı kuruluş için şikayet

Galatasaray'da derbi sonu Emre Belözoğlu'nun yaptığı tezahürat ve yayıncı kuruluşun bunu net şekilde canlı yayında göstermesi büyük tepki çekti.

Derbide ezeli rakibine 1-0 mağlup olan Galatasaray'da moraller bozulurken, maç sonu Emre Belözoğlu'nun yaptığı tezahürat ve yayıncı kuruluşun bunu net şekilde canlı yayında göstermesi büyük tepki çekti. Kulübün hem Emre'yi hem yayıncı kuruluşu şikayet edeceği iddia edildi.

Maç sonunda kaptan Emre Belözoğlu başta olmak üzere futbolcular, taraftarlarla karşılıklı "İşte böyle, her sene böyle, Cim Bom'a böyle..." şeklindeki tezahüratı söylediler. Aslında bu, her sene yapılan bir kutlama şekliydi ancak yayıncı kuruluşun bunu yaklaşık 30 saniye canlı olarak göstermesi ekran karşısındaki Galatasaraylılar'ı adeta çıldırttı.

Yönetim şikayet mi edecek?

Fanatik gazetesinde; Sarı Kırmızılı yöneticilerin, taraftarlardan gelen yoğun tepki üzerine bu görüntüleri kulüp avukatlarına gösterdiği ve 6222 sayılı kanun çerçevesinde şikayete hazırlandıkları iddia edildi. Kulübün hem Emre Belözoğlu'nu hem de yayıncı kuruluşu şikayet edeceği belirtildi.

Fanatik

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU