15 Mayıs 2019 23:59 | Son Güncelleme: 16 Mayıs 2019 00:27

Ercan Kahyaoğlu: Bizim kimseyle işimiz yok!

Akhisarspor Teknik Sorumlusu Ercan Kahyaoğlu, Türkiye Kupası'nı kazanmayı çok istediklerini ancak ikinci penaltı kararının oyunun akışını değiştirdiğini ve sahadan mağlup ayrıldıklarını söyledi.

Kahyaoğlu, Galatasaray'ın 3-1 üstünlüğüyle sona eren Ziraat Türkiye Kupası finalinin ardından düzenlenen basın toplantısında, maç öncesi hazırlık yaparken karşılaşmayı 11'e 11 oynamayı planladıklarını, dışarıdan müdahale olmamasını arzuladıklarını aktardı.

Maça yine birisinin elinin değdiğini ileri süren Kahyaoğlu, şöyle konuştu:

"Olmaması gereken şeyler bunlar. Bizim Galatasaray ve başka takımlarla işimiz yok. Biz oyun oynamaya geldik. Kupayı çok istiyorduk, iyi de oynadık, kötü oynamadık ama maalesef hele hele ikinci penaltı kararı çok ağır oldu. Bu da maçın seyrini değiştirdi. Bizim oyunda kalmamızı zorlaştırdı, bu sonuç gerçekleşti, üzgünüz."

Diğer Haberler

Dünya bisikletinin yıldızları Türkiye yollarında…
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bisiklet ekonomisinin yükselen merkezi
Bursaspor'un kaptanı Muhammed Demir: Bu hikaye yarım kalmayacak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı için geri sayım başladı
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz