06 Mart 2015 11:49 | Son Güncelleme: 06 Mart 2015 11:54

Erkan Zengin: 'Yuhalandım, şaşkınım'

Karabük maçında Bordo-Mavili taraftarların yuhaladığı Erkan Zengin’in, “Taraftarın neden böyle tepki verdiğini anlamadım. Şaşkınım. Hep iyi olmam gerektiğini anladım” dediği öğrenildi.

Devre arası transfer döneminin büyük balığıydı Erkan Zengin... Fenerbahçe ile Trabzonspor, Eskişehir’in yıldızını almak için kıyasıya bir yarışın içine girmiş, mutlu sona Bordo-Mavililer ulaşmıştı. Erkan, Trabzonspor’la çıktığı ikinci maçta 2 asist yaparak kalitesini göstermişti. Ancak 29 yaşındaki kanat oyuncusu o günden sonra adeta sessizliğe gömüldü. Son haftalarda çok kötü bir performans sergileyen Erkan’a son olarak Karabük’le oynanan karşılaşmada 80. dakikada oyundan çıkarken taraftarlar tepki göstermişti.

Kendisine yönelik yapılan eleştirilere çok şaşıran Erkan, Eskişehir’den takım arkadaşı Trabzonsporlu Aytaç Kara ile dertleşti. Futbol hayatında ilk kez bu çapta bir tepki aldığını belirten Erkan’ın, “Taraftarların neden böyle bir tepki verdiğini anlamadım. Çok şaşkınım. Hep iyi olmam gerektiğini anladım. Büyük takımda oynamak gerçekten çok zor. Hep iyi olmam gerektiğini anladım. Bundan sonra daha çok çalışarak taraftarın gönlünü kazanacağım” dediği öğrenildi.

Morali bir hayli bozuk olan Erkan’ın teknik direktör Ersun Yanal’la da bu konu hakkında görüştüğü belirtildi.

Habertürk

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU