04 Aralık 2020 12:51 | Son Güncelleme: 04 Aralık 2020 12:52

Erol Bulut'tan sistem değişikliği!

Denizlispor maçı öncesi Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'ta Mame Thiam ve Ferdi Kadıoğlu kararsızlığı yaşanıyor. İki futbolcuda son dönemdeki formuyla dikkat çekerken Senegalli futbolcu forma için bir adım önde görünüyor.

(AKŞAM)

Fenerbahçe’de Denizlispor maçı öncesinde önemli eksikler var ancak geniş kadro sayesinde Erol Bulut bu anlamda önemli bir kriz yaşamıyor. Hatta aksine, bu kadar eksiğe rağmen özellikle kanatlarda görev vereceği isim konusunda karar veremiyor.

Pelkas’ın 11’deki yeri garanti olarak görülürken diğer forma için Mame Thiam ile Ferdi Kadıoğlu arasında büyük bir çekişme var. Thiam, Sivas Belediye maçında 2 gol atarak yıldızlaştı. Senegalli oyuncu, Beşiktaş karşısında ise sonradan oyuna girip penaltı yaptırdı.

Ferdi de kupadaki Sivas Belediye mücadelesinde 2 asistiyle ön plana çıktı. Derbide ise sahada kaldığı 26 dakikada fazla varlık gösteremedi. Bu ikili arasındaki rekabet hafta boyunca devam edecek gibi görünüyor. Thiam, gol yollarındaki etkinliği ile şimdilik bir adım önde.

Diğer Haberler

Pedallar 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için çevrilecek
59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21 Haziran, Pazar Günü Antalya’dan Başlıyor
BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim