23 Mayıs 2016 11:23 | Son Güncelleme: 23 Mayıs 2016 11:26

Ersun Yanal 8 takviye istedi

Trabzonspor yönetimine raporunu veren Ersun Hoca, 8 takviye yapılmasını istedi. Zeki ile Uğur Demirok da yuvaya dönebilir.

 Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Ersun Yanal, gelecek sezonun planlamasını hazırladı. Yönetime rapor veren tecrübeli teknik adam, stopere 2, savunmanın soluna 1, orta sahaya 2, kanatlara 2, bir de forvete olmak üzere toplam 8 transfer yapılmasını istedi. Yanal bütçe uygun olursa ofansif bir orta saha da alabilir. Ersun Hoca'nın Kayseri'de kiralık Zeki Yavru ve Osmanlı'da kiralık Uğur Demirok'un da takıma geri dönmesi için Başkan Muharrem Usta ile fikir alışverişinde bulunduğu belirtildi. İki futbolcunun gelecek sezon büyük ihtimalle takım bünyesinde tutulacağı dile getirildi.

TRABZON'DA İMZA ŞOV

Trabzonspor'la 2 yıllığına anlaşan Ersun Yanal, hafta içi Trabzon'a gelerek sözleşmeye imza atacak. Bordo-Mavililer, imza töreninin ardından Ersun Yanal'la birlikte çalışmalarına hız verecek. Yanal, Akyazı ile de ilgilenecek.

 

Diğer Haberler

Bosphorus Cup 25. yılını kutluyor
CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz