03 Ekim 2017 10:06 | Son Güncelleme: 03 Ekim 2017 10:08

Ersun Yanal rahat bir nefes aldı

Alanyaspor maçında alınan tarihi yenilgi sonrasında tartışılan Ersun Yanal, Beşiktaş karşısında oynanan iyi oyun ve alınan 1 puanla kredisini yükseltti.

AYTEMİZ Alanyaspor maçında alınan tarihi yenilgi sonrasında Bordo-Mavili kulüpte geleceği tartışılan Teknik Direktör Ersun Yanal, Beşiktaş derbisinde oynanan güzel ve alınan 1 puanla bitmiş olan kredisini tazeledi. Deneyimli çalıştırıcı Milli Takım arasında futbolcularıyla yeniden çalışma şansını da yakaladı. Yanal, bu süre içinde takım içinde görülen tüm eksikleri gidererek lige fırtına gibi girmeyi hedefliyor. Başarılı çalıştırıcı, ara vermeden gelecek planları ile ilgili çalışmalara başladı. 

TAKIMA 3 GÜN İZİN VERDİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Milli Takım arası sonrası evinde Akhisar’ı, deplasmanda Yeni Malatya’yı mağlup ederek çıkışa geçmenin planlarını yapıyor. Bordo-Mavili futbolculara Beşiktaş maçının ardından 3 gün izin verildi. Fırtına, 3 günlük iznin tamamlanmasının ardından 5 Ekim Perşembe günü saat 19.00’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde toplanarak ligin 8’inci haftasında Akhisar Belediye ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayacak.

13 TANE BERABERLİK ALDI

Bordo-Mavili takım, Muharrem Usta yönetimi göreve seçildikten sonra 7 Aralık’ta ligde Eskişehirspor maçıyla başlayan Ersun Yanal döneminde 62 müsabakaya çıktı. Fırtına, 23 galibiyet, 25 mağlubiyet ve 13 beraberlik elde etti. Bordo-Mavililer söz konusu dönem içinde herhangi bir sportif başarı elde edemese de Başkan Usta, her dönemde Yanal’ın en büyük destekçisi oldu.

 

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz