05 Aralık 2016 22:55 | Son Güncelleme: 05 Aralık 2016 22:56

Ersun Yanal'dan galibiyet açıklaması

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, maçın ardından flaş röportajda açıklamalarda bulundu.

İşte Ersun Yanal'ın yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar:

"Futbol eşittir skor. Bunun olmaması gerekiyor ancak durum böyle. Futbolda sadece skor değil oyunda olması gerekiyor ancak felsefe yapmaya gerek yok. 3 puanı aldık.

Taraftarlarımız iyi bilsinler ki biz iyi bir skor aldık ve bunun devamı gelecektir. İkinci yarı sadece savunma yaptık. Kontra ataklardan birkaç pozisyon bulabilirdik. Haklılık 3 puan olmamalı. Trabzonspor oyununu geliştirmeli"

"SKOR EŞİTTİR HAKLILIK DİYE BİR ŞEY YOK"

"Avni Aker'de yüzde 60 topa sahip oluyoruz. Oyunun forse edilmesi herşey bizim elimizde oluyor. Ancak skoru bulamıyoruz. Zeki'nin dediği gibi herkes sahada sonuna kadar mücadele ediyor. Oyuncularımın hepsi yürekli çocuklar. Mustafa Akbaş, 3 kırıkla oynadı. Skor eşittir haklılık diye birşey yok."

"AVNİ AKER'DE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR"

"Avni Aker'de çalışmalar devam ediyor. En kısa sürede oraya geçmek istiyoruz ancak ne zaman olur bilemiyorum."

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI 23 NİSAN’DA START ALIYOR
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 2026 rotası ve takımların tanıtımı yapıldı
Bosphorus Cup 25. yılını kutluyor
CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz