10 Nisan 2019 12:37 | Son Güncelleme: 10 Nisan 2019 12:42

Ersun Yanal'ın derbideki en önemli hücum silahı Moses

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ankaragücü maçında kaçırdığı goller sonrası morali bozulan Victor Moses ile özel bir görüşme yaptı.

(Sabah)

Kötü bir maç çıkardığını Moses'a anlatan Yanal, kendisinden genel olarak memnun olduğunu kaydetti. Tecrübeli teknik adam, kaçırdığı gollerin 11'deki yerinde bir değişikliğe neden olmayacağını Nijeryalı oyuncuya iletti.

"HÜCUMDAKİ EN BÜYÜK SİLAHIMSIN"

Yanal, Moses'a "Bu önemli maçta kesinlikle bir motivasyon kaybı istemiyorum. Derbide yine 11'de olacaksın. Benim en büyük hücum silahım sensin. Aynı konsantrasyonla sahada ol. Bu maç bizim camiamız için çok önemli. 3 puanı almak zorundayız. Pazar günü sahada en iyi halinle olmanı istiyorum. Sana çok güveniyorum. Bu kez yakaladığın fırsatı gol yapacaksın" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
CANLI DİNLE
Z RAPORU