16 Ocak 2019 12:02 | Son Güncelleme: 16 Ocak 2019 12:06

Ersun Yanal'ın kozları Volkan Demirel, Dirar ve Sadık

F.Bahçe’nin Teknik direktörü Ersun Yanal kadro dışı bırakılıp affedilen kaleci Volkan Demirel ile Nabil Dirar ve yeni transfer Sadık Çiftpınar’ı 2. yarıdaki maçlarda 11’de oynatma kararı aldı.

(Star)

Kanarya'da teknik direktör Phillip Cocu döneminde Çaykur Rizespor yenilgisi sonrası kadro dışı bırakılan kaleci Volkan Demirel ile Faslı yıldız Nabil Dirar, Ersun Yanal devrinin kurtarıcıları oldu. Kanarya’nın başına geçtikten sonra Volkan ve Nabil dirar için af kararı çıkartıp Antalya’ya kampa götüren Ersun Yanal bu ikilinin Belek’teki performanslarını çok beğendi. AZ Alkmaar ile oynanan ve 3-2 kazanılan hazırlık maçında da bu ikiliyi beğenen Yanal onları 2. yarıdaki maçlarda 11’de oynatma kararı aldı.

SADIK ÇİFTPINAR DA FORMAYI KAPTI

Yeni Malatyaspor’dan transfer edilen Sadık Çiftpınar’ın da stoper bölgesindeki mücadeleci oyunu Ersun Yanal’ı defans kurgusunu değiştirmeye itti. Yanal’ın savunmayı kalede Volkan Demirel, sağ bekte Nabil Dirar, stoperde Sadık Çiftpınar ve Martin Skrtel ile sol bekte Hasan Ali’den kurmayı planladığı öğrenildi. Roman Neustadter’in ise yedek kulübesine çekileceği, Reyes’le birlikte görev bekleyeceği belirtildi. Bu arada Rus stoperin sözleşmesinin de uzatılmayacağı sezon sonunda yolların ayrılacağı kaydedildi.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU FETHİYE – MARMARİS ETABINDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI KUTLUYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BAŞLADI! İLK ETABI FABIO JAKOBSEN KAZANDI
Pedallar 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için çevrilecek
CANLI DİNLE