12 Nisan 2017 19:47 | Son Güncelleme: 12 Nisan 2017 19:49

Erteleme maçında Gençlerbirliği'nden Gaziantepspor'a tek gol

Gaziantepspor, erteleme maçında Gençlerbirliği ile karşılaştı. 90 dakika sonunda Gençlerbirliği, Gaziantepspor'u 1-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'de 18. haftanın erteleme maçında Gaziantepspor ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda Gençlerbirliği, Gaziantepspor'u deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardı. Gaziantepspor son 2 maçını da puansız kapatmış oldu.

İlk yarısı 0-0 sona eren maçta Gençlerbirliği'ne galibiyeti getiren golü 69. dakikada Serdar Gürler kaydetti.

Bu galibiyetin ardından Gençlerbirliği Spor Toto Süper Lig'de puanını 36'ya çıkarırken, Bülent Uygun'un çalıştırdığı Gaziantepspor 22 puanda kaldı.

Gaziantepspor ligin 28. haftasında deplasmanda Atiker Konyaspor ile, Gençlerbirliği ise sahasında Kayserispor ile oynayacak.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
CANLI DİNLE
SERBEST OYUN
Musa Mutlu