06 Aralık 2018 23:10 | Son Güncelleme: 06 Aralık 2018 23:11

Erwin Koeman'dan yeni teknik direktör yorumu! 'Hiçbir endişem yok'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erwin Koeman, Giresunspor maçı sonrasında konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erwin Koeman, Giresunspor'u Ziraat Türkiye Kupası'nda 1-0 mağlup ettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Sakatlanan Frey için endişelendiğini belirten Koeman, "Şu andaki endişem Michael Frey'in durumu, nasıl olduğunu yarın göreceğiz. Slimani gol attığı için mutluyum ama bu maçtaki seviyemiz iyi değildi" dedi.

Takımın performansından memnun olmadığını kaydeden Hollandalı teknik adam, "Bazı oyuncular ilk kez sahaya çıktılar ama Fenerbahçe'de oynuyorsanız, sizden daha fazlası beklenir. Rakibimizin de girdiği pozisyonlar vardı. Gol yemediğimiz için memnunum ama takımın performansından memnun değilim" ifadelerini kullandı.

"Yerinize geçecek teknik adamlar konuşuluyor, bu sizi rahatsız ediyor mu?" şeklinde bir soru yöneltilen antrenör, "Hiçbir endişem yok" cevabını verdi.

(Sporx)

Diğer Haberler

61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 5. Etap: Patara’dan Kemer’e Zorlu Mücadele
Dünya bisikletinin yıldızları Türkiye yollarında…
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bisiklet ekonomisinin yükselen merkezi
Bursaspor'un kaptanı Muhammed Demir: Bu hikaye yarım kalmayacak
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz