29 Temmuz 2016 17:36 | Son Güncelleme: 29 Temmuz 2016 17:37

Eto'o'nun menajerinden flaş Beşiktaş açıklaması

Antalyaspor'un yıldızı Samuel Eto'o'nun Türkiye'deki haklarını elinde bulunduran menajer Metin Korkmaz, Kamerunlu'nun Beşiktaş'ı istediğini açıkladı.

Samuel Eto'o'nun Türkiye'deki haklarını elinde bulunduran menajer Metin Korkmaz, gündeme dair çok önemli açıklamalar yaptı.

Ajansspor'a konuşan Korkmaz, Beşiktaş'ın henüz Eto'o ile görüşme yapmadığını belirterek, "Beşiktaş, Eto'o ile görüşme yapmadı. Eğer şartlar uygun olursa düşünülüyor. Eto'o, Beşiktaş'a giderse Mario Gomez'i kesinlikle aratmaz." ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ İSTERSE BU İŞ ÇÖZÜLÜR"

Eto'o'nun Beşiktaş'ı istediğini belirten Korkmaz, "Kardeşiyle de konuştum, kendisi çok heyecanlı. Sohbetimizde bize söylediği Eto'o, Beşiktaş'a gitmeyi çok istiyor. Devler Ligi'nde oynamak istiyor. Fakat şu ana kadar Beşiktaş benimle  konuşmadı. Beşiktaş isterse bu işi çözer" dedi.

Dün Sabah Akdeniz Gazetesi'nde yer alan "Kirli Tezgah" haberi ile ilgili Metin Korkmaz şunları da söyledi: "Bu haberi yapan arkadaşa da neden beni arayıp doğru olup olmadığını söylemedin? dedim. Karşı tarafın imzaladığı bir kağıt değil. Devre arasında Çin'den çok önemli bir rakam getirdik, %20'lik yüzde Çin'deki partnerimize verecektik. %40 yada %50 gibi bir rakam yanlış bir rakam! Yarın evrağın aslını da o haberi yapan arkadaşa göndereceğim!" dedi.

Goal

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
MAÇ GÜNÜ