12 Nisan 2018 10:51 | Son Güncelleme: 12 Nisan 2018 14:42

Fatih Terim 'olur' dedi! Emre Çolak Galatasaray'a geri dönüyor

Galatasaray'dan ayrılıp Deportivo'ya imza atan Emre Çolak, Fatih Terim'le taraftarların arasına girdi.

Ligde nefes nefese şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'daki flaş bir gelişme yaşandı. Bir yandan yeni sezon planlamasına da yapan Sarı-Kırmızılılar ilk transferini bitiriyor. İki yıl önce G.Saray'dan ayrılıp Deportivo'ya giden Emre Çolak yuvaya dönüyor. 

TRANSFER İSTEĞİ EMRE'DEN

Alınan bilgilere göre transfer talebi Emre Çolak'ın kendisinden geldi... Deportivo'dan ayrılma kararı alan genç yıldızın Fatih Terim'i aradığı ve "Hocam dönmek istiyorum" dediği öğrenildi.

"BEN DE MUTLU OLURUM"

Terim'in de bu istek karşısında hiç düşünmeden "Ben de çok mutlu olurum" yanıtını verdiği belirlendi. Orta alana solak futbolcu isteyen tecrübeli hoca da Emre Çolak'ın kadroda olmasını istiyor.

BONSERVİSİNİ İSTEYECEK

Fakat yönetim kanadında ufak bir pürüz gözüküyor... Takımdan bonservis bedeli olmadan ayrılan Emre'nin Deportivo ile 1 yıl daha sözleşmesi var.

Yönetimin bedavaya giden Emre için bonservis ödemesi zor gözüküyor. Bu nedenle genç yıldız alacaklarına karşılık bonservisini isteyecek..

(Takvim)

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler