01 Mayıs 2018 11:34 | Son Güncelleme: 01 Mayıs 2018 11:34

Fatih Terim'den transfer! 3 isim birden...

Süper Lig'de bitime 3 hafta kalan zirvede yer alan Galatasaray'da herkes Fatih Terim'in transferlerini konuşuyor.

Ndiaye’nin İngiltere’ye satılması, Fernando’nun ise sakatlığı sürecinde Fatih Terim çareyi takım içinde buldu. Maddi sıkıntılar nedeniyle kulüp sadece Nagatomo’yu transfer ederken, tecrübeli hoca İgor Tudor döneminde adeta kenara atılan oyuncuları hayata döndürdü.

Bu isimlerden Sinan Gümüş, Konya ve Alanya maçlarında attığı gollerle Galatasaray’a 6 puan kazandırırken, Denayer son 3 haftadır ilk 11’de forma giyiyor. 

Kritik Başakşehir, Alanya ve Beşiktaş mücadelelerinde sahada olan Belçikalı stoper, müthiş oynadı.

Terim en büyük dokunuşu ise Ryan Donk’la yaptı. Tudor tarafından ligin başında kadro dışı bırakılan Donk, ikinci yarıda affedildi.

Sözleşmeyi kaptı 

Hollandalı futbolcu orta sahada Fatih Terim’in vazgeçilmezi olurken, Selçuk İnan’ı kesti. Başakşehir maçında Emre Belözoğlu ve Arda’yı adeta bitiren Donk, son Beşiktaş maçında ise Beşiktaşlı Talisca ve Tolgay Arslan’ı sahadan sildi.

Uzun boyunun avantajıyla hava toplarında da geçit vermeyen Donk’un sezon sonunda yeni sözleşme imzalamasına kesin gözle bakılıyor. Terim, tecrübeli oyuncunun takımda kalmasını istiyor. (Fanatik)

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz