29 Eylül 2020 15:08 | Son Güncelleme: 29 Eylül 2020 15:11

Fatih Terim'den yönetime 'Seri'yi alın' çağrısı

Galatasaray'ın orta sahasındaki eksiklik derbide bir kez daha gün yüzüne çıktı. Maç sonu bunu dile getiren Fatih Terim de Seri'yi istediğini bir kez daha vurguladı. Yönetim ise çalışmalarını sürdürüyor.

(AKŞAM)

Sezona fırtına gibi başlayan; Avrupa’da ve ligde harikalar yaratan Galatasaray, Fenerbahçe karşısında ise istenilen performansı gösteremedi. Bunun en büyük nedenlerinden biri de üç günde bir maç oynanması olarak gösterildi. Ancak teknik direktör Fatih Terim’in de dersine iyi çalışmadığı yaptığı değişikliklerle ortaya çıktı. İmparator, takımı istediği gibi oynayamamasına rağmen oyuncu değişikliği için 70 dakika bekledi. Taraftarlar Terim’i ikinci bir plan üzerinde çalışmamakla eleştirdi.

Tecrübeli teknik adam ise maç sonu açıklamasında orta alanda sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Terim orta sahada transfere ihtiyacı olduğunu açık bir dille vurguladı ve “Öne çıkışlarda Seri gibi regista rolü profi le sahip bir oyuncumuz yok. Bu yüzden çok baskı yedik.” dedi. İmparator bu sözleriyle yönetime açıkça ‘Bana Seri’yi alın’ mesajını gönderdi. Geçen yıl Galatasaray’da oynayan Seri, özellikle sezonun ikinci yarısındaki performansıyla takdir toplamıştı. Galatasaray Yönetimi ise bu transfer için çalışıyor.

Diğer Haberler

60. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 132 KİLOMETRELİK ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLADI
60.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu tarihi parkurunda 23 takıma ev sahipliği yapacak
St. Petersburg'daki 7. Etnospor Forumu'nda ödül töreni düzenlendi
7. Etnospor Forumu'nda geleneksel Türk okçuluğuna ödül
CANLI DİNLE
KARŞI TRİBÜN
İlker Duralı