04 Aralık 2016 10:14 | Son Güncelleme: 04 Aralık 2016 10:16

Fatura Arda Turan'a kesildi!

Barcelona'nın son dakikada yediği golle Real Madrid'le berabere kaldığı El Clasico sonrası Katalan taraftarlar faturayı Arda Turan'a kesti.

Yine El Clasico, yine Arda Turan tartışmaları... Katalan devi Real Madrid karşısında ikinci yarının hemen başında Luis Suarez'in golüyle yakaladığı üstünlüğü artıracak fırsatları değerlendiremeyince, 90. dakikada Sergio Ramos'tan yediği golle üç puana elveda dedi.

Ramos'un golü sol kanattan kullanılan bir serbest atış sonucunda geldi. Serbest atışa sebebiyet veren isim ise, Marcelo'yu yüzü taç çizgisine dönük bir pozisyondayken düşüren Arda oldu.

TARAFTARIN TEPKİSİ BÜYÜK

Geçen sezonun ikinci yarısında Camp Nou'da oynanan maçta Arda'nın oyuna girmesinin ardından Barcelona orta alanı gözle görülür bir şekilde oyundan düşmüş ve Real Madrid 1-0 mağlubiyetten 2-1 galibiyete uzanmıştı. Görünen o ki Barcelona taraftarı, faturayı bir kez daha Türk yıldıza kesti.

Özellikle Twitter'da yapılan yorumlarda, Arda'nın son derece gereksiz bir faul yaptığı ifade edildi ve "Arda geçen sezon da bize El Clasico'ya mal olmuştu. Bu sezon da aynı şeyi yaptı." gibi ifadeler kullanıldı.

Maça yedek kulübesinde başlayan Arda Turan, 77. dakikada Marcelo'nun yerine oyuna girmişti.

Fotomaç

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE