02 Mart 2016 10:00 | Son Güncelleme: 02 Mart 2016 10:02

F.Bahçe ve G.Saray PFDK'lık oldu!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, 4 Spor Toto Süper Lig kulübünü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti. TFF'den yapılan açıklamada, derbi maçta Beşiktaş'ı 2-0 yenen Fenerbahçe'nin, çirkin ve kötü tezahürat ile talimatlara aykırılık gerekçeleriyle PFDK'ya gönderildiği belirtildi. Süper Lig'in 23. haftasındaki Gaziantepspor-Galatasaray maçında, konuk ekibin saha olayları, ev sahibi takımın saha olayları ile usulsüz seyirci alma nedenleriyle, Eskişehirspor'a konuk olan Bursaspor'un ise çirkin ve kötü tezahürat gerekçeleriyle PFDK'ya sevk edildikleri aktarıldı. Öte yandan, Trabzonspor Kulübü yöneticisi Gökhan Saral'ın, sosyal medyada yer alan sportmenliğe aykırı açıklamaları, Eskişehirspor antrenörü Selçuk Erdoğan'ın da Bursaspor maçındaki hakaret ve sportmenliğe aykırı hareketi gerekçeleriyle PFDK'ya gönderildiği ifade edildi. Ayrıca, PTT 1. Lig'de Göztepe, Şanlıurfaspor ve Adana Demirspor kulüplerinin yanı sıra, Adana Demirsporlu oyuncu Kenan Özer ile Multigroup Alanyaspor yöneticisi Bilal Gömeç, PFDK'ya gönderildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, 4 Spor Toto Süper Lig kulübünü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamada, derbi maçta Beşiktaş'ı 2-0 yenen Fenerbahçe'nin, çirkin ve kötü tezahürat ile talimatlara aykırılık gerekçeleriyle PFDK'ya gönderildiği belirtildi.

Süper Lig'in 23. haftasındaki Gaziantepspor-Galatasaray maçında, konuk ekibin saha olayları, ev sahibi takımın saha olayları ile usulsüz seyirci alma nedenleriyle, Eskişehirspor'a konuk olan Bursaspor'un ise çirkin ve kötü tezahürat gerekçeleriyle PFDK'ya sevk edildikleri aktarıldı.

Öte yandan, Trabzonspor Kulübü yöneticisi Gökhan Saral'ın, sosyal medyada yer alan sportmenliğe aykırı açıklamaları, Eskişehirspor antrenörü Selçuk Erdoğan'ın da Bursaspor maçındaki hakaret ve sportmenliğe aykırı hareketi gerekçeleriyle PFDK'ya gönderildiği ifade edildi.

Ayrıca, PTT 1. Lig'de Göztepe, Şanlıurfaspor ve Adana Demirspor kulüplerinin yanı sıra, Adana Demirsporlu oyuncu Kenan Özer ile Multigroup Alanyaspor yöneticisi Bilal Gömeç, PFDK'ya gönderildi.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
YILDIZ ADAYI
Ümit Metin Yıldız