24 Kasım 2015 17:21 | Son Güncelleme: 24 Kasım 2015 17:21

F.Bahçe'den Erman Toroğlu'na suç duyurusu

Fenerbahçe Kulübü resmi internet sitesinden açıklama yaptı.

Fenerbahçe Kulübü resmi internet sitesinden "Kamuoyuna duyuru" başlığıyla açıklama yaptı. Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi:
 
"23.11.2015 akşamı (dün) Beyaz TV’de yayınlanan “Derin Futbol” isimli programda, kamuoyunda futbolcu temsilcisi olarak bilinen Doğan Ercan’ın bir telefon konuşması kaydının yayınlanması üzerine tarafımıza açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.
 
Bahse konu şahsın telefon görüşmesindeki iddia ve beyanlarıyla ilgili olarak, kendisinde ya da bir başkasında somut bir bilgi, belge ve kanıt bulunması halinde, kulübümüze sunulması ve konunun araştırılması tarafımızın beklentisidir. Ancak kulaktan dolma ve dedikodudan öteye geçmeyecek iddialarla milyonların gündemini meşgul edenlerin bu eylemleriyle ilgili olarak gerekli hukuki süreç, tarafımızdan başlatılacaktır. Sportif Direktörümüz Giuliano Terraneo ve Teknik Direktörümüz Vitor Pereira’ya yönelik bu dayanaksız ve haksız isnatları şiddetle kınıyor, isnat sahibini ise müfteri olarak nitelendiriyoruz.
 
Ayrıca, 21.11.2015 günü A Spor kanalında yayınlanan “Takım Oyunu” isimli programda, Erman Toroğlu ve Evren Turhan isimli şahısların, kulübümüzün UEFA’ya yanlış evrak gönderdiği ve bu nedenle UEFA tarafından yaptırım uygulandığına dair gerçek olmayan iddialarla kamuoyunu meşgul etmeleri ve kulübümüz aleyhinde algı operasyonu yapmaları nedeniyle, bu şahıslar hakkında tarafımızdan savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU