03 Haziran 2015 11:00 | Son Güncelleme: 03 Haziran 2015 16:41

F.Bahçe'den sol kanada müthiş yıldız!

Fenerbahçe'nin İtalyan sportif direktörü Terraneo'nun" Kanatlara takviye lazım" raporuyla yönetim harekete geçti.

Fenerbahçe'nin İtalyan sportif direktörü Terraneo'nun" Kanatlara takviye lazım" raporuyla yönetim harekete geçti.

Fenerbahçe'de sportif direktör Giuliano Terraneo'nun takımda en büyük eksikliğin kanatlarda olduğunu belirtmesi üzerine sarı-lacivertliler her iki kanada da transfer yapılması için harekete geçti.

Sarı-lacivertli yönetim, Marsilya ile sözleşmesi sona eren Ganalı yıldız Andre Ayew'i transfer etmek için temaslarda bulundu. İngiliz takımlarının da listesinde yer alan 25 yaşındaki Ganalı oyuncuyu ikna etmek büyük çaba gösteren sarı- lacivertliler, Ganalı oyuncuya 2.7 milyon Euro'luk yıllık ücretinin yanında imza parası da önerdi. 

Gana Milli Takımı'nın da formasını giyen ve son Dünya Kupası'nda görev yapan Andre Ayew, Marsilya formasıyla bu sezon 26 maçta forma giydi, 10 gol ve 6 asistlik bir performans sergilemeyi başardı.

SÖZLEŞMESİNİN BİTMESİ BÜYÜK AVANTAJ

Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Ganalı oyuncu Appiah da Andre Ayew'e Fenerbahçe hakkında bilgi verdi. Fenerbahçe'nin bu transferdeki en büyük kozunun Ayew'in sözleşmesinin sona ermeşi olması gözüküyor. 

Sarı- Lacivertli yönetim, tıpkı Diego Ribas transferinde olduğu gibi, Ayew'e de imza parası vererek bu transferi çok da zorlanmadan bitirebilir. Ayew'in 25 yaşında olması da ilgiyi arttırıyor. Takvim

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı ve Musa Mutlu