21 Temmuz 2015 10:03 | Son Güncelleme: 21 Temmuz 2015 10:03

F.Bahçeli yıldız ‘Gitmek istiyorum‘ deyince...

Fenerbahçe yönetimi, "Teklif var oynamak için gitmek istiyorum" diyen Sow'un blöfünü gördü. Sözleşmesi bitecek isimlerle masaya oturulacak.

Fernandao ve Van Persie transferlerinin ardından kadroda yer bulamama endişesi yaşayan Sow'un menajerlerinin yeni sözleşme alabilme umuduyla Sunderland kozunu ortaya attığı öğrenildi. Ancak İngiliz ekibinden henüz kulübe bir teklif gelmediği ortaya çıktı. Buna rağmen yönetim taraftarın da çok sevdiği Senegalli yıldızının blöfünü gördü. Sadece Sow değil, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Caner ve Mehmet Topal'la da Ağustos ayında masaya oturacak ve prensip anlaşması yapılacak. 

Yönetim "İmzalar sezon sonu atılır" geleneğini bozmak istemediği için resmi imzalar için yine sezon sonu beklenecek. Sabah 

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Cem Dizdar