F.BAHÇE’NİN bu yaz sözleşmesi biten futbolcularının maaşlarının toplamı yaklaşık 20 milyon euro. Kiralık gelen Fabiano, Lazar Markovic ve Abdoulaye Ba’nın ücretleri KAP’a bildirilmedi. Ancak yıllık maliyetlerinin 5 milyon euro civarında olduğu tahmin ediliyor. Caner Erkin ve Gökhan Gönül’ün maç başlarıyla birlikte yıllık maaşları 2.5 milyon euroya ulaşıyor. Michal Kadlec 2.1, Bruno Alves 2.5, Raul Meireles 2, Mehmet Topal 2 ve Mehmet Topuz da bu sezon 1 milyon euroya oynuyor.
BOMBALAR PATLAYACAK
Yönetim, eğer bu futbolcularla sözleşme imzalamazsa Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olacak iddialı bir kadro için önemli bir kaynağa kavuşacak. F.Bahçe, bütçesinde artı 20 milyon euroluk bir tasarrufla transfer piyasasına girebilecek. Bu da gösteriyor ki F.Bahçe, bu yaz çok önemli transferlere imza atacak.
KİM NE KADAR ALIYOR?
Futbolcu Ücret
Bruno Alves 2.5
Caner Erkin 2.5
Gökhan Gönül 2.5
Michal Kadlec 2.1
Raul Meireles 2
Mehmet Topal 2
Mehmet Topuz 1
Fabiano Açıklanmadı
Lazar Markovic Açıklanmadı
Abdoulaye Ba Açıklanmadı
HEPSİNİN YERİ DOLAR
F.BAHÇE’DE sözleşmesi biten futbolculardan hepsinin alternatifi şu an mevcut kadroda var. Gökhan’ın yerinde Şener, Caner’in yerinde Hasan Ali, Mehmet Topal’ın yerine Ozan Tufan ve Josef oynamaya hazır. Markovic’in yerinde ise Volkan Şen var. Sadece Alves, Kadlec ve Ba giderse savunmada sıkıntı yaşanacak. F.Bahçe savunmasında sadece Kjaer’in sözleşmesi gelecek sezon da devam ediyor.
BJK-GS İÇİN YAZILI İZİN LAZIM
F.BAHÇE’DE sözleşmesi biten futbolcuların istedikleri kulüple görüşme hakkı doğdu. Beşiktaş ve G.Saray, Gökhan Gönül, Caner veya Mehmet Topal’la görüşmek isterse F.Bahçe’den yazılı izin almak zorunda.
Akşam