03 Ağustos 2015 17:05 | Son Güncelleme: 03 Ağustos 2015 17:06

F.Bahçe‘ye müjde! ‘Sonuç pozitif‘

Fred'in B numunesi de pozitif çıktı! Gözler UEFA kararında

Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı futbolcusu Fred'in A numunesinden sonra B numunesinde de doping yaptığının onaylandığı iddia edildi.

Fenerbahçe'nin ilk maçta oynadığı için UEFA'ya şikayet ettiği Shakhtar Donetskli futbolcu Fred'in B numunesinin de pozitif çıktığı iddia edildi.

Rusya basınında yer alan haberlere göre; Dünya Anti-Doping Ajansı WADA, test test sonuçlarını hem Brezilya Futbol Federasyonu'na hem de Shakhtar Donetsk kulübüne gönderildi. Fred'in A numunesinin de pozitif çıkması sonrası ceza almasının keşinleştiği belirtildi.

Rusya basınına konuşan Shakhtar Donetsk CEO'su Sergei Palkin; "Haberler doğru. Sonuçlar pozitif. Ancak, kulüp olarak UEFA'dan gelecek resmi evrakları bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Pelkin, UEFA'dan resmi bir evrak gelmemesi durumunda Fred'i rövanş maçında da oynatacaklarını belirtti.

UEFA'da Fenerbahçe'nin şikayetini bugün yaptığı toplantıda değerlendirmeye almıştı. UEFA Disiplin Komitesi'nin de bu konudaki kararı bekleniyor. Sporx

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler