11 Haziran 2015 09:44 | Son Güncelleme: 11 Haziran 2015 09:45

F.Bahçe'ye şok! Vitor'da Bizans oyunu!

Pereira’nın F.Bahçe’ye imzasında beklenmedik bir kriz çıktı. Olympiakos, düne kadar bir an önce kurtulmak istediği Portekizli teknik adamın F.Bahçe ile anlaştığını öğrenince tazminat talep etti. Pereira’nın sözleşmesi feshedilemediği için dün resmi imza atılamadı.

F.BAHÇE, Olympiakos ve Sarı-Lacivertli takımın müstakbel teknik direktörü Vitor Pereira üçgeninde  sözleşme feshi satrancı oynandı. Olympiakos, Pereira’dan intikam almak için adeta Bizans oyunlarına başvurdu. Yunan kulübü, yeni teknik direktörüne imza attırmak için Pereira’nın sözleşmesini feshetmesini bekliyordu. Büyük ihtimalle sezon ortasında kovulan ve koltuğunu Pereira’ya bırakan Michel tekrar Olympiakos’a dönecekti. Ancak ne zaman ki Yunan kulübü, Portekizli teknik adamın F.Bahçe ile anlaştığını öğrendi, eski hocasından intikam almak için ortaya tazminat sorununu çıkardı.

SORUNU SEN ÇÖZ

Olympiakos ile sözleşmesi devam ettiği için Pereira, dün gün boyunca F.Bahçe topraklarına sokulmadı. F.Bahçe konuk evi ya da kulüpte bir görüşme yapılmazken gizli bir otelde bir araya gelindi. Pereira, “Boşa çıkmadan imza atmam” dedi. F.Bahçeliler, “Sözleşme ve tazminat senin sorunun, sen çöz” dedi. Taraflar, 2 yıllık prensip anlaşmasına varıp, hukuki süreci bekleme aşamasına geçti.

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU