01 Ağustos 2015 13:10 | Son Güncelleme: 01 Ağustos 2015 13:10

Federasyon açıkladı! Resmen dopingli!

Brezilya Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Shakhtar Donetsk’in Brezilyalı oyuncusu Fred’de yasaklı maddeye rastlandığını duyurdu.

Brezilya Futbol Federasyonu, Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred'de yasaklı maddeye rastlandığını açıkladı.
 
Brezilya'nın da mücadele ettiği Copa America kadrosunda bulunan Fred, turnuvanın ilk iki maçı olan Peru ve Kolombiya karşılaşmalarında görev almıştı. Fred, Brezilya'nın daha sonra Venezuela ve Paraguay ile oynadığı maçlarda yer almamıştı.
 
Brezilya Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada; 22 yaşındaki oyuncuya destek verildiği ve gerekmesi halinde Fred’in menajerlerinin gerekli açıklamalarını yapabilecekleri duyuruldu. Fred ise yaptığı açıklamada "Ben hiçbir zaman yasaklı madde kullanmadım. Masumiyetime inanıyorum ve bunu da gerekli mercilere ispatlayacağım. Benim temiz bir kariyerim var" ifadelerini kullandı.
 
Fenerbahçe Kulübü, sarı-lacivertli ekibin Shakhtar Donetsk ile oynadığı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında oynayan Fred’in yasaklı madde kullanımıyla ilgili olarak UEFA'ya başvurmuş; UEFA, dosyanın 3 Ağustos pazartesi günü görüşüleceğini açıklamıştı. NtvSpor

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
İLK DAKİKA
Ömer Necati Albayrak ve Sarper Can Ayaz