28 Ağustos 2017 19:57 | Son Güncelleme: 29 Ağustos 2017 01:00

Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'a geldi

Fenerbahçe Zenit’ten Luis Neto’yu transfer ettiğini açıkladı.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili yaptığı açıklama şu şekilde:

Kulübümüz, profesyonel futbolcu Luis Neto ve takımı Zenit ile oyuncunun kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlamıştır.

Portekizli defans oyuncusu Luis Neto, bu gece saat 01.00'da İstanbul Atatürk Havalimanına gelecek, sağlık kontrolünden geçecek ve görüşmelere burada devam edilecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş

NETO İSTANBUL'A GELDİ

Fenerbahçe'nin yeni transferi Luis Neto'yu taşıyan uçak saat 00:40 sularında İstanbul'a indi. Portekizli defans oyuncusu sağlık kontrolünden geçirilip kendisini sarı-lacivertlilere bağlayan sözleşmeyi imzalayacak.

NETO'NUN İLK SÖZLERİ

Fenerbahçe’nin yeni transferi Luis Neto havaalanında ayağının tozuyla şu açıklamayı yaptı:

“Daha önce görüşmeler sürüyordu ve sonunda gelme fırsatı yakaladım. Görüşmeler sırasında Bruno Alves ve Raul Meireles'ten bilgi aldım. Umarım güzel bir macera olur benim için. Giuliano ile tanışıyordum. Artık kulübü daha iyi ve yakından tanıyabileceğim. Fenerbahçe hakkında güzel şeyler duydum.”

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bisiklet ekonomisinin yükselen merkezi
Bursaspor'un kaptanı Muhammed Demir: Bu hikaye yarım kalmayacak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı için geri sayım başladı
İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
CANLI DİNLE
BİLYONERSEN KAZANIRSIN
Kerem Vatan