16 Aralık 2017 09:33 | Son Güncelleme: 16 Aralık 2017 09:35

Fenerbahçe, Cengiz Ünder'i kadroya katmayı planlıyor

Emre Mor’u gündemine alan sarı-lacivertliler asıl bombayı Roma’nın yıldızıyla patlatmak istiyor. İtalyan devi, Cengiz’i ülke içinden bir kulübe kiralamaya hazırlanıyor. Aykut Kocaman’ın talebiyle Fenerbahçe de harekete geçti. Salih Uçan transferinde yakın ilişki kurulan Roma, Cengiz’i kanarya’ya kiralaması için iknaya çalışılacak.

Sarı-lacivertliler, yabancı kontenjanının dolu olması nedeniyle yerli isimleri de gündemine almıştı. Fenerbahçe, kanat takviyesi için Celta Vigo’da umduğunu bulamayan Emre Mor’u gözüne kestirmişti. Ancak kanarya’nın gündemindeki tek ismin Emre olmadığı öğrenildi. Fenerbahçe asıl bombayı Cengiz Ünder ile patlatmak istiyor. Sarı-lacivertliler, sezon başında Başakşehir’den Roma’ya transfer olan milli yıldızı yarım sezonluğuna ya da 1.5 sezonluğuna renklerine katmak için harekete geçmeye hazırlanıyor.

Oynatma garantisi

İtalyan devi, ocak ayında Cengiz’i kiralık göndermeye sıcak bakıyor. Ancak Roma’nın önceliği, İtalya Serie A takımlarından biriyle anlaşmak. Fenerbahçe ise sarı-kırmızılılar’ı bu kararından vazgeçirmek için, Salih Uçan transferinde kurulan iyi ilişkilere güveniyor. Yönetim, Cengiz için oynama garantisi vererek Roma’yı ikna etmeye çalışacak.

Kocaman çok istiyor

Cengiz Ünder, tam anlamıyla Aykut Kocaman’ın hayallerini süslüyor. Cengiz’in yüksek tekniği, hızı, paslı oyunu sevmesi ve takım oyununa yatkınlığı; tam da Kocaman’ın istediği özellikler. Sarı lacivertliler’in bu nedenle kanat transferinde önceliği 20 yaşındaki oyuncuya vereceği öğrenildi.

Diğer Haberler

Dünya bisikletinin yıldızları Türkiye yollarında…
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bisiklet ekonomisinin yükselen merkezi
Bursaspor'un kaptanı Muhammed Demir: Bu hikaye yarım kalmayacak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı için geri sayım başladı
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak