19 Ağustos 2019 11:17 | Son Güncelleme: 19 Ağustos 2019 21:58

Fenerbahçe'den fırtına gibi başlangıç

Fenerbahçe, sezonun ilk maçında kendi sahasında konuk ettiği Gazişehir Gaziantep’i 5-0 mağlup etti

Fenerbahçe, 6. dakikada penaltıdan Victor Moses ile öne geçti. 17. dakikada Vedat Muriqi'nin golüyle farkı artırdı. 24. dakikada Emre Belözoğlu, penaltıdan 3-0 yaptı.

Nabil Dirar, 74. dakikada farkı 4'e yükseltti. Fenrebahçe'nin genç oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, 88. dakikada maçın skorunu belirleyen golü attı.

Victor Moses, 13. dakikada bir penaltı vuruşundan da faydalanamadı.

Fenerbahçe, bu galibiyetle birlikte lige 3 puanla başladı ve liderlik koltuğuna oturdu. Ligin yeni takımı Gazişehir Gaziantep ise ilk maçında puanla tanışamadı.

Fenerbahçe, gelecek hafta 24 Ağustos Cumartesi 21.45'te Başakşehir'e konuk olacak. Gazişehir ise 26 Ağustos Pazartesi 20.00'de Gençlerbirliği ile sahasında karşılaşacak.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz