30 Nisan 2016 11:24 | Son Güncelleme: 30 Nisan 2016 11:25

Fenerbahçe Feghouli'nin menajerini getirdi!

Fenerbahçe, sezon başından bu yana kadrosuna katmak istediği Sofiane Feghouli'nin menajerini Türkiye'ye getirdi.

Ligin bitimine 4 hafta kala yönetim yeni sezon çalışmalarına da resmen başladı. Beklendiği gibi Fenerbahçe’nin ilk transferi Sofiane Feghouli olacak.

İspanyol basını, Cezayirli yıldızın Fenerbahçe ile her konuda anlaşmaya vardığını, bu anlaşmanın ardından formu düştüğü gerekçesiyle Valencia tarafından kadro dışı bırakıldığını yazmıştı.

Dün bu konuda flaş bir gelişme yaşandı. Feghouli’nin manajeri Habib Antar, Fenerbahçe Yönetimi ile görüşmek için akşam saatlerinde İstanbul’a geldi.

Maçı izleyebilir

Antar ile görüşmeler dün başladı ve bugün de devam edecek. Bu görüşmelerin ardından tarafların daha önce varılan prensip anlaşmasını resmiyete dökmeleri bekleniyor. Cezayirli menacerin, yarın akşamki Fenerbahçe-Gaziantepspor mücadelesini de statta izleyebileceği belirtildi.

ManU geç kaldı

İngiliz basınında önceki gün çıkan haberlerde Manchester United’ın da Habib Antar ile Feghouli transferini görüşmek istediği yazılmıştı. Ancak Fenerbahçe elini çabuk tutarak, 26 yaşındaki oyuncunun talipleri devreye girmeden işi bitirme konusunda büyük bir adım attı.

Transfer biterse, hem kanatlarda hem de forvet arkasında görev yapabilen Sofiane Feghouli, Fenerbahçe’nin yeni jokeri olacak.

Fanatik

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz