28 Ağustos 2017 10:19 | Son Güncelleme: 28 Ağustos 2017 10:21

Fenerbahçe Harun Tekin için harekete geçti

Volkan Demirel ile Carlos Kameni’nin yanına hem onlardan daha iyi hem de geleceği olan bir isim arayışındaki Fenerbahçe, bu konuda ciddi bir adım attı.

Volkan Demirel ile Carlos Kameni’nin yanına hem onlardan daha iyi hem de geleceği olan bir isim arayışındaki Fenerbahçe, bu konuda ciddi bir adım attı.
 
Daha önce Porto’dan İker Casillas’la temasa geçen Kanarya, İspanyol file bekçisinin yaşının 36 olması sebebiyle rotayı yerli bir oyuncuya çevirdi.
 
Kanarya’nın, Bursaspor’un başarılı kalecisi Harun Tekin’i istediği bildirildi. 28 yaşındaki Harun’un gelmeye hazır olduğu, Bursa cephesiyle de bonservis konusunda görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.
 
(Fanatik)

 

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
CANLI DİNLE
ORIENT EKSPRESS
Muhammed Karadağ ve Görkem Gürkan