19 Mayıs 2016 12:47 | Son Güncelleme: 19 Mayıs 2016 22:00

Fenerbahçe yakaladı, Sivasspor küme düştü!

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Medicana Sivasspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 34. ve son haftasında, Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan ve Cüneyt Çakır'ın düdük çaldığı mücadele 2-2 sona erdi ve Sivasspor Süper Lig'e veda etti.

Mücadeleye hızlı başlayan Sivasspor, 14. dakikada Aatif ve 23. dakikada Oumari'nin golleriyle hızlıca 2 farklı skoru yakaladı. Fenerbahçe'de 45'te Ba farkı 1'e indirdi, 67'de ise bu sezonun kayıp isimlerinden Raul Meireles attığı harika golle takımına beraberliği getirdi.

Sivasspor sezonu 31 puanla 16. sırada tamamlarken; Eskişehirspor ve Mersin İdmanyurdu ile birlikte Süper Lig'e veda etti. Şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptıran Fenerbahçe ise 74 puanla 2. sırada yer alarak UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynamaya hak kazandı.

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN