10 Nisan 2018 11:10 | Son Güncelleme: 10 Nisan 2018 11:12

Fenerbahçe, Vincent Janssen için gün sayıyor

8 Aralık’taki Bursaspor maçında aldığı darbeyle ayak parmağında ödem oluşan Fenerbahçe'nin yıldızı Vincent Janssen, yeniden sahaya çıkacağı günü iple çekiyor.

8 Aralık’taki Bursaspor maçında aldığı darbeyle ayak parmağında ödem oluşan Fenerbahçe'nin yıldızı Vincent Janssen, o tarihten beri forma giyemedi.

Bir süre özel ayakkabı kullanan, sonra havuz terapisine başlayan Janssen, artık takımla çalışıyor. Yıldız futbolcu, yeniden sahaya çıkacağı günü iple çekiyor.

Janssen’in Sivas deplasmanına götürülmesi beklenmiyor ancak bir sonraki hafta Kadıköy’deki Antalyaspor maçında uzun bir aradan sonra kadroya girebilir.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak