23 Nisan 2018 11:36 | Son Güncelleme: 23 Nisan 2018 11:36

Fenerbahçe yönetiminden sürpriz prim kararı

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe bugün sahasında Antalyaspor ile mücadele edecek. Sarı-lacivertli takımda istenilen sonuçların gelmemesi nedeniyle yönetim harekete geçti ve prim sisteminde değişikliğe gitti.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe bugün sahasında Antalyaspor ile mücadele edecek. sarı lacivertli takımda istenilen sonuçların gelmemesi nedeniyle yönetim harekete geçti ve prim sisteminde değişikliğe gitti. 
 
Fenerbahçe'de futbolcuların motivaysonunu artırmak amacıyla yönetim prim sistemine geçmişti. Sarı lacivertli yönetim ilk etapta 3 maç arka arkaya galibiyet halinde 1 milyon Euro'luk prim dağıtma kararı aldı. Daha sonra maç başı 300 bin Euro'luk prim düşünüldü. Fakat iki sistemin de futbolculara olumlu etki etmemesi nedeniyle yönetim prim sistemini komple kaldırdı.

Fenerbahçe yönetiminin, şampiyon olunması halinde özel bir primi düşünebileceği belirtildi. (Futbol Arena)

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz