02 Haziran 2016 09:58 | Son Güncelleme: 02 Haziran 2016 09:58

Fenerbahçe'de Caner Erkin şoku!

G.Saray derbisi öncesi Pereira ile kavga ettiği için kadro dışı kalan milli futbolcu, Mancini’nin takımı ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. G.Saray’ın Alex Telles’ten 8.5 milyon euro kazanma hayalleri de suya düştü.

INTER, F.Bahçeli Caner Erkin ile sözleşme imzaladığını resmen açıkladı. İtalyan kulübü, anlaşmanın 3 yıllık olduğunu ve 1 Temmuz 2016 tarihinden itibaren geçerli olduğunu duyurdu. Caner’in bu transferinin hem F.Bahçe’ye hem de G.Saray’a ciddi bir maliyeti olacak. F.Bahçe, sözleşmesi biten milli futbolcudan bonservis bedeli alamadığı için ciddi bir maddi kayıp yaşadı. Ayrıca Caner’in yerine transfer edeceği futbolcuya da para verecek. Kadlec de Sparta Prag’a gittiği için Sarı-Lacivertli kulüp mecburen bir sol bek transferi yapacak. Caner, F.Bahçe gibi G.Saray’ı da zarara uğrattı.

G.SARAY’IN KAYBI 28 MİLYON TL

Inter, Alex Telles’i Cim Bom’dan kiralarken, 1 Temmuz 2016’ya kadar 8.5 milyon euroluk satın alma opsiyonu ile Brezilyalı sol bekin tapusunu almayı vadetmişti. Caner’in bedavaya Inter’e gitmesinin ardından Telles, Cim Bom’a dönecek ve G.Saray da 8.5 milyon euroluk bir gelirden olacak. Cim Bom 28 milyon TL’lik bonservis bedelinin yanı sıra Telles’i elinde tutarsa, Brezilyalı stoperin 1.6 milyon euroluk ücretini de ödemek zorunda kalacak.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı