21 Şubat 2020 09:27 | Son Güncelleme: 21 Şubat 2020 09:29

Fenerbahçe'de derbi öncesi tam konsantrasyon

Kanarya, bu mücadelenin kendileri için şampiyonluk yolunda tamam’ ya da devam’ maçı olduğunun bilincinde çalışmalarını sürdürüyor.

(AKŞAM)

Teknik direktör Ersun Yanal, son 3 haftada 8 puan kaybederek hayal kırıklığı yaşayan öğrencilerini, kritik müsabakaya hazırlıyor. Derbide iyi futbolun yanı sıra 3 puan alarak taraftarına kendilerini affettirmek isteyen Sarı-Lacivertli futbolcular da hırslı. Hem Ersun Yanal’ın hem de kaptanların bu maçta alınacak bir galibiyetin kendilerini şampiyonluk yarışında tutacağına olan inançları tam. 

Futbolcular da Pazar günü Kadıköy’de elde edilecek iyi bir sonucun kazandıracağı moralin kendilerine iyi bir çıkış başlatacağını düşünüyor.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI 23 NİSAN’DA START ALIYOR
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 2026 rotası ve takımların tanıtımı yapıldı
Bosphorus Cup 25. yılını kutluyor
CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
İlker Duralı ve Musa Mutlu