26 Haziran 2018 13:27 | Son Güncelleme: 26 Haziran 2018 14:08

Nabil Dirar'a Marsilya talip oldu

Dünya Kupası'nda ülkesi Fas ile boy gösteren Nabil Dirar, transfer piyasasında adı geçen oyunculardan biri. 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki futbolcuya Marsilya'nın talip olduğu öğrenildi.

Dünya Kupası'nda ülkesi Fas ile boy gösteren Nabil Dirar, transfer piyasasında adı geçen oyunculardan biri...

2 yıllık daha sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki futbolcuya Marsilya'nın talip olduğu öğrenildi.

Aykut Kocaman döneminde takımın en kilit isimlerinden biri olan Dirar, Cocu'nun gelişiyle birlikte forma kaygısı yaşıyor.

Fas Milli Takımı ile Rusya'daki turnuvaya veda eden Dirar, ekstra izin yapacağı için ilk etap kampını da kaçıracak.

Taraftar ile yıldızı barışmayan Dirar'ın vedasına izin verileceği iddia ediliyor. Fenerbahçe formasıyla 37 maça çıkan Dirar 5 gol atıp 8 asist yaptı.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
60. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 156 KİLOMETRELİK SELÇUK (İSABEY) – SELÇUK (MERYEMANA) ETABI İLE DEVAM EDİLDİ
RESMİ AÇIKLAMA: 6.ETAP'TA DÜŞEN SPORCU HAKKINDA
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer