21 Mart 2020 15:18 | Son Güncelleme: 21 Mart 2020 15:23

''Fenerbahçe'de hangi şartlarda neler yaptığıma iyi baksınlar!''

PlaySpor'da 'EvdeKal' kuşağının yeni konuğu Teknik Direktör İsmail Kartal oldu. Okay Karacan ve Orkun Yazgan’ın sorularına, tecrübeli teknik adam Kartal, samimi yanıtlar verdi.

(PlaySpor)

İşte, İsmail Kartal’ın, PlaySpor Youtube kanalında yaptığı çarpıcı açıklamaları:

BEN ŞOV YAPMAM

İsmail Kartal: Ekibim ve ben bu süreçte kendimizi ve işimizi geliştiriyoruz. Ama bunu medya ile birlikte yapıp işi şova dökmüyorum.

SİHİRBAZ DEĞİLSİNİZ

İsmail Kartal: Türkiye’de bazı teknik adamlar hakkında olumsuz algı oluşturularak hak etmedikleri şeyler yaşatılıyor. Futbol sabır ister. Sihirbaz değilsiniz. Biz mesela ekibimle sürekli Avrupa futbolunu yerinde analiz ederiz ama şovunu yapmayız. 

MUHASEBEYE SORSUNLAR!

İsmail Kartal: Geçen sezon Rizespor, Okan Buruk’la ligi 41 puanla 11. bitirmiş. Ben gittiğimde 17 futbolcu ayrılmıştı. Yeni takım kurduk. Üstelik maliyetleri belli. Muhasebeye sorabilirler. Sabır gerekiyor.

ARKADAN İŞ ÇEVİRMESİNLER!

İsmail Kartal: Fenerbahçe’den teklif almadım. Hakkımda bazı asılsız haberler oldu... Bir değerlendirme yapılacaksa, ben Fenerbahçe’de hangi şartlarda çalışıp neler yapmışım onlara bakılsın. Algıyla, yandan, arkadan işlerle olmaz bu.

OĞLUM F.BAHÇE’DE KAPTAN

İsmail Kartal: Oğlum Emre, Fenerbahçe U-17 Takımının kaptanı ve sol beki. Maçları onunla da izleyip analiz ediyorum. Benimle analiz yapa yapa antenör gibi oldu.

ÖNCE İNSAN OLACAK

İsmail Kartal: Oğlumun futbolcu olması önemli değil. Önce namuslu olacak. Takımına, formasına, malzemecisine sahip çıkacak. İnsan olacak. Futbolcu olup olmaması onun nasibi...

KULİSLE GELEN KULİSLE GİDER

İsmail Kartal: Hayatımda hiç kulis yapmadım. Kulisle gelen kulisle gider. Rızkı da veren Allah’tır. Bazı kulüpler teklif yapıp “Evet dersen bu gece hocayı yollarız” dedi. Öyle dedikleri için bir daha onlarla görüşmedim.

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
YILDIZ ADAYI
Ümit Metin Yıldız