12 Mayıs 2020 11:12 | Son Güncelleme: 12 Mayıs 2020 11:15

Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım isyanı

Fenerbahçe yönetiminin sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Hasan Ali Kaldırım ile nikah tazelemeyi düşünmesi taraftarların büyük bir kısmını isyan ettirdi.

(Takvim)

Bu sezon sakatlığı sebebiyle birçok maçı kaçıran 30 yaşındaki sol bek ile yola devam edilmesinin hatalı olduğunu düşünen taraftarlar, Twitter'da açtıkları "Hasan Ali'yi istemiyoruz" şeklindeki etikete binlerce mesaj attı.

Hasan Ali için, "Hücuma katkısı yetersiz. Sürekli sakatlanıyor ve takımı yalnız bırakıyor", "Yıllardır takımda ama kendisini bir türlü geliştiremedi. 1.8 milyon euro kazanıyor ve aldığı paranın karşılığını vermiyor", "Hasan Ali'den vazgeçip geleceğe yatırım şart. Altyapıdan oyuncu çıkarmak daha mantıklı" şeklinde yorumlar yapıldı.

Bir grup taraftar ise milli futbolcunun alternatif sol bek olarak tutulmasının doğru olacağı yönünde görüş bildirdi.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
60. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 156 KİLOMETRELİK SELÇUK (İSABEY) – SELÇUK (MERYEMANA) ETABI İLE DEVAM EDİLDİ
RESMİ AÇIKLAMA: 6.ETAP'TA DÜŞEN SPORCU HAKKINDA
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer