01 Ekim 2016 13:34 | Son Güncelleme: 01 Ekim 2016 16:16

Fenerbahçe açıkladı: Jeremain Lens şoku!

Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana başarılı bir performans ortaya koyan Jeremain Lens, sakatlığı nedeniyle Osmanlıspor maçı kadrosuna alınmadı.

Fenerbahçe'de Jeremain Lens sıkıntısı... Sarı Lacivertliler'in bu sezon Premier Lig takımlarından kiraladığı ve takıma katıldığı günden bu yana performansıyla taraftarın gönlünde kısa sürede taht kuran Jeremain Lens, yarın akşam oynanacak olan Osmanlıspor maçında forma giyemeyecek.

Başarılı oyuncu bu maçın kadrosuna dahil edilmedi. 

Feyenoord maçındaki müthiş mücadelesi ve 78. dakikada attığı harika deparla futbol kamuoyunun gündeminde ilk sıraya yerleşen Lens, hem maç içinde aldığı darbeler hem de attığı sprintin etkisiyle adalesinde zorlama hissederek oyundan alınmış ve yerini Alper Potuk'a bırakmıştı. 

İdmana katılmadı

Feyenoord maçında sakatlanan Lens, bugünkü idmana da karılmamıştı. 

Fanatik

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler