03 Ağustos 2016 22:51 | Son Güncelleme: 03 Ağustos 2016 22:52

Fenerbahçe'de korkutan sakatlık

Fenerbahçe savunmasının en önemli isimlerinden Simon Kjaer sakatlığı nedeniyle Monaco maçını tamamlayamadı.

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncularından Kjaer UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanşında Monaco ile oynadığı maçı sakatlığı nedeniyle tamamlayamadı.

Sarı-lacivertlilerin Monaco'ya karşı oynadığı mücadelede Simon Kjaer sakatlığı nedeniyle oyuna devam edemedi ve Vitor Pereira 36. dakikada Kjaer'in yerine Mehmet Topal'ı oyuna aldı.

Simon Kjaer 26. dakikada hafif bir sakatlık yaşamış ve bir süre kendini denemişti. Ancak daha sonra yıldız isim oyuna devam edemedi. Danimarkalı oyuncunun maç öncesinde de sakatlığı nedeniyle oynayıp, oynamayacağı belli değildi.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz