24 Temmuz 2018 11:14 | Son Güncelleme: 24 Temmuz 2018 11:19

Fenerbahçe'de Mehmet Ekici, Benfica maçına yetiştirilmeye çalışılıyor

Sakatlıklardan yakasını bir türlü kurtaramayan Mehmet Ekici, yeni sezon öncesi kampta bir kez daha sakatlanması Fenerbahçe teknik heyetini düşündürüyor. Sağlık ekibi Ekici'yi Benfica maçına yetiştirmeye çalışıyor.

Fenerbahçe'de Mehmet Ekici tedirginliği! Başarılı futbolcu, geçtiğimiz sezon sakatlıklardan çok çekti ve bir türlü düzenli olarak forma giyemedi. Mehmet Ekici, yeni sezona iddialı hazırlanırken yeniden sakatlık k,busu yaşadı.

İsviçre kampında sakatlanan başarılı orta saha oyuncusu, Fulham ve Feyenoord maçlarında görev yapamadı.

Ekici'nin bir türlü sahalara dönememesi, teknik heyette tedirginlik yarattı. Sağlık ekibi, yıldız futbolcuyu Benfica maçlarına yetiştirmeye çalışıyor.

(AKŞAM)

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
İLK DAKİKA
Ömer Necati Albayrak ve Sarper Can Ayaz