09 Kasım 2016 11:26 | Son Güncelleme: 09 Kasım 2016 13:50

Fenerbahçe'den açıklama! Özil ve Yıldırım...

Fenerbahçe Kulübü, Başkan Aziz Yıldırım'la Arsenal'de forma giyen gurbetçi futbolcu Mesut Özil'in görüştüğü iddiasını yalanladı.

Fenerbahçe Kulübü internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde;

Bugün tarihli Fotomaç Gazetesi’nde yer alan “Mesut Özil’in Çubuklu Aşkı”  başlıklı haber yalandır.

Bahse konu haberde belirtildiği gibi Başkanımızın, Mesut Özil ile herhangi bir görüşmesi olmamıştır.

Bu tür yalan haberlere itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederiz.

BAŞKAN AZİZ YILDIRIM'LA BİR ARAYA GELDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Yıldız futbolcu Mesut Özil'in Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la İstanbul'da yemek yediği ve gurbetçi futbolcunun görüşmede Yıldırım'a 2-1 biten Manchester United maçında Fenerbahçe forması giymeyi çok istediğini söylediği iddia edilmişti: Haber şu şekilde: 

Mesut Özil'in hayali günün birinde mutlaka Fenerbahçe'de oynamak. Başkan Aziz Yıldırım'ın hayali de dünyanın en değerli 10 numaralarından biri olan Mesut'a "çubuklu"yu giydirmek. Yaklaşık bir ay önce Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım, Londra'da Mesut'un konuğu olmuş ve ikili gelecek hakkında konuşmuştu. 

Mesut bir gün F.Bahçe formasını giyeceğini tekrarlarken, Ali Yıldırım "Daha fazla da geciktirme" demişti. Arsenalli yıldız, geçen pazar akşamı özel jetiyle milli maç arasını da fırsat bilerek İstanbul'a geldi. Yakın dostu Acun Ilıcalı ile birlikte takılan Mesut, önceki gün ise sürpriz bir buluşma gerçekleştirdi, davetini kırmadığı F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la akşam yemeği yedi.

KEŞKE GİYSEYDİN MESUT

İkili; futboldan, Fenerbahçe'nin durumundan, gelecekten ve transfer beklentilerinden konuştu. Yemeğe damga vuran ise Mesut'un söylediği, "Valla başkanım, Manchester maçında o kadar iyiydik ki, o sahada bizim formayı giymeyi çok istedim" sözleri oldu. Başkan, "Keşke giyseydin" dedi.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler