02 Haziran 2017 18:46 | Son Güncelleme: 02 Haziran 2017 18:48

Fenerbahçe'de transferde sıcak saatler

Yeni sezonun ilk transferi olarak Mehmet Ekici ile anlaşan Fenerbahçe, Harun Tekin için söz kesti. Bu arada iki yönetici, transfer için yurt dışına gitti.

Fenerbahçe'de yönetim Adanaspor maçı öncesinde transfer çalışmaları için adeta gaza bastı. Devre arasında Mehmet Ekici'yi alamayan Fenerbahçe, bordo-mavili takımla sözleşmesi bitecek olan oyuncusuyu, sarı-lacivertli takıma kazandırarak ilk hamlesini yapacak. Mehmet Ekici'nin yanı sıra Fenerbahçe'nin ikinci Türk transferi de yavaş yavaş şekil kazandı.

MEHMET EKİCİ'DEN SONRA HARUN TEKİN!

Yeni sezon öncesinde kaleci transferi de yapacak olan Fenerbahçe, Bursaspor'un A Milli Takım'a kadar yükselen başarılı kalecisi Harun Tekin için temaslarda bulundu. 27 yaşındaki Harun Tekin için Bursaspor'un kapısını çalan Fenerbahçe, yeşil-beyazlılarla ön anlaşma sağladı. Harun tekin için büyük mesafe kat eden Fenerbahçe'nin artık son aşmaya geldiği bilgisine ulaşıldı.

İKİ YÖNETİCİ AVRUPA'DA! AZİZ YILDIRIM AÇIKLAYABİLİR!

Transfer çalışmaları için sessiz sedasız hareket etmeyi düşünen Fenerbahçe'de yabancı futbolcu transferi için de sıcak gelişmeler yaşandı. Sarı-lacivertli kulüpte, iki yöneticinin transfer için yurt dışına çıktı. Fenerbahçe'de Mali Genel Kurul öncesinde Avrupa'da transfer çalışmaları sürerken, somut adımların atılması halinde başkan Aziz Yıldırım'ın cumartesi günü gelişmeleri camiasıyla paylaşabileceği kaydedildi.

Sporx

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer