26 Nisan 2017 11:23 | Son Güncelleme: 26 Nisan 2017 11:25

Fenerbahçe'den Aykut Kocaman kararı

Hoca arayışlarının sürdüğünü belirten sarı-lacivertliler, “Yabancı teknik adamla sezona başlamak riskli olabiliyor. Bunu göze alacak durumda değiliz” dediler. F.Bahçe'de kimse Aykut Kocaman ismini dillendirmese de camiada kulübün efsanesi için hazırlıklar sürüyor. Kocaman'ın Haziran'da takımın başına geçerek çalışmalara start vermesi bekleniyor.

Advocaat'ın sezon sonu bırakacağını açıklamasının ardından F.Bahçe'de gelecek sezon için teknik direktör isimleri ortaya atılmaya devam ediyor.

Son olarak Alman basını, Bayer Leverkusen'den ayrılan Roger Schmidt'in F.Bahçe yönetimiyle görüştüğünü iddia etti. Bu iddia, yönetim cephesinde ise doğrulanmadı.

Yöneticiler konuyla ilgili yaptıkları açıklamada, "Henüz hoca için karar vermiş değiliz. Ancak gelecek sezon çok kritik. Yabancı teknik adamla sezona başlamak riskli olabiliyor. Bu riski alacak durumda değiliz" dediler.

F.Bahçe'de kimse Aykut Kocaman ismini dillendirmese de camiada kulübün efsanesi için hazırlıklar sürüyor. Kocaman'ın Haziran'da takımın başına geçerek çalışmalara start vermesi bekleniyor.

(Sabah)

Diğer Haberler

61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 2026 rotası ve takımların tanıtımı yapıldı
Bosphorus Cup 25. yılını kutluyor
CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Cem Dizdar