26 Ocak 2017 08:54 | Son Güncelleme: 26 Ocak 2017 08:57

Fenerbahçe'den çifte bomba! Anlaşma tamam!

En büyük gündem maddesi 10 numara transferi olan Kanarya, yönetici Ali Yıldırım önderliğinde gerçekleştirilen Brezilya seferinde istediğini almak üzere.

Güney Amerika ülkesinde İnternacional formasını terleten Anderson için kurduğu temaslardan olumlu sonuç alan Sarı-Lacivertliler, yıldız oyuncuyla ve kulübüyle el sıkıştı.

Teknik direktörlüğünü eski Beşiktaşlı Zago’nun yaptığı Brezilya ekibinde maaşı ve gösterdiği performans nedeniyle istenmeyen adam ilan edilen 28 yaşındaki futbolcu için son kararın tüm adayları değerlendirmeye alan teknik heyete bırakıldığı ifade edildi.

HEDEF ÇİFTE BOMBA

Anderson cephesinde bunlar yaşanırken Kanarya, 10 numara konusundaki ilk hedefi olan Mehmet Ekici’de de umudunu koruyor.

Gurbetçi oyuncu ile anlaşmasına rağmen Trabzonspor engeline takılan Sarı-Lacivertliler, yaptıkları 2 milyon Euro’luk teklifin kabul edilmesi halinde çifte bomba patlatmayı amaçlıyor.

BLANCO’YA YOKLAMA

Anderson ile söz kesse de Güney Amerika’da birçok 10 numarayı gündemine alan Fenerbahçeli yöneticilerin Arjantin’de San Lorenzo forması giyen Sebastian Blanco için de temaslarda bulunduğu ortaya çıktı.

Bu sezon oynadığı 10 maçta 3 gol atan ve 5 asist üreten 28 yaşındaki futbolcu için kulübünden ve kendisinden yanıt beklendiği ifade edildi.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz