13 Ağustos 2016 12:14 | Son Güncelleme: 13 Ağustos 2016 13:27

Fenerbahçe'den flaş Pereira açıklaması

Fenerbahçe Kulübü, Vitor Pereira ve yardımcılarının Portekiz'e gittiğini açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü, Vitor Pereira ve yardımcılarının bugünkü antrenmana katılmadığını ve Portekiz'e döndüğünü açıkladı. İşte o açıklama:

Bugün Portekiz basınında çıkan haberlerde, Teknik  Direktörümüz Vitor Pereira’nın anlaşılmaz, kabul edilemez ve gerçek dışı bir takım gerekçeleri ileri sürerek ülkesine geri döndüğü yönünde açıklamaları yer almıştır. Nitekim Vitor Pereira ve yardımcıları bu sabah yapılan antrenmana da katılmamıştır.

Teknik Direktörümüz Vitor Pereira ile kulübümüz arasında tarafların  karşılıklı hak ve yükümlülüklerini düzenleyen bir sözleşme mevcuttur. Vitor Pereira’nın bu davranışı açıkça sözleşmeye aykırıdır ve tarafımızca kabul edilmesi mümkün değildir.

Vitor Pereira’nın sözleşmeyi açık ihlali karşısında kulübümüz bugün itibarı ile doğmuş hukuksal haklarını, pazartesi günü kullanacaktır.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU